Over Artemea

Artemea

Artemea is een bureau voor ontwikkeling, advisering, en toegepast onderzoek. Artemea is gespecialiseerd in vraag gestuurde zorg en omgaan met tijd in de zorg. Wij ondersteunen organisaties bij vernieuwingen waarin de klant van zorg centraal staat. Artemea beschikt over een integrale deskundig­heid op het gebied van vraag­gericht werken, zorg­professionaliteit en organisatie­kunde.

Artemea is geregistreerd in het CRKBO.

Contact

Postadres: Hertoglaan 1, 5213 XV ‘s-Hertogenbosch.

Artemea is telefonisch bereikbaar op 085-877 1439.

Per e-mail, gebruik s.v.p. ons contactformulier.

Bank: NL80 INGB 0006 8589 05 t.n.v. Artemea.

KvK nr: 30172975.

Oprichter Artemea

Gabriëlle Verbeek studeerde geneeskunde Vrije Studie­richting (sociale gezondheids­zorg) en heeft een Master of Business Admini­stration (MBA) gedaan. In 2011 promo­veerde zij op het vraagstuk van tijds­beleving, tijdsdruk en ’timing’ in de zorg, getiteld: “Zorg, een kwestie van tijd”. Gabriëlle is als beroeps­beoefenaar en manager / bestuurder werkzaam geweest in de ouderen­zorg, thuis­zorg, kinder­opvang en de GGZ. Ze heeft daarnaast gewerkt als zorginnovator en heeft landelijke programma­’s neergezet op het gebied van kwaliteit en cliëntenparticipatie in de zorg. Momenteel is zij toezichthouder in de zorg en voorzitter van de LVGO (Landelijke Vereniging van Gemeenschappelijk wonen van Ouderen.

Lees ook dit artikel in Skipr (PDF), waar Gabriëlle Verbeek de vraag kreeg naar haar favoriete workout en wat ze daarvan meeneemt in het werk als toezichthouder en kennisontwikkelaar.