Zappen door de tijd

Boek informatie

Beschrijving

“Ik betrap me er wel op dat drukdrukdruk ook een soort verkapte norm is. Alsof je alleen dan geslaagd bent. Het komt vanzelf, als je hier een tijdje werkt. Iemand die zegt dat hij het niet druk heeft, is zelfs een beetje verdacht. Dus dat hoor je nooit.” (manager verzeke­rings­maat­schappij, 47 jaar)

Hoe komt het dat we zo bizar ‘druk’ zijn? Wat doen we met de uren die we hebben? Genieten we genoeg van onze tijd of laten we ons op sleep­touw nemen door onze mobiele tele­foon en andere tijd­vreters? In onze tijd voelen we ons vaak gejaagd, onzeker of schuldig over onze tijds­beste­ding. Het leven lijkt steeds sneller te gaan.

Gabriëlle Verbeek sprak mensen tussen 4 en 101 jaar en laat hun worste­lingen en ontdek­kingen zien. Lees het echte verhaal over onze tijds­druk! Over hoe de tijd opge­slokt wordt door aller­lei verplich­tingen, en ook wat we zelf kunnen doen aan tijd­stress.

Zappen door de tijd geeft een fasci­nerend inkijkje in de moderne tijds­bele­ving. Je kunt met vragen en crea­tieve werk­vormen je eigen tijd­diag­nose maken. Met prak­tische tips voor een beter gevoel over je tijd.

Uitgegeven bij Boekscout. ISBN 9789402236392.

Verkrijgbaar bij bol.com of Boekscout.

Reacties zijn gesloten.